nieuws

Video Winnaar Slagerij van het Jaar 2010 Van Roessel

Industrienieuws

AMSTERDAM – Slagerij Van Roessel, de winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2010, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine, heeft een filmverslag laten maken van de finale-avond. In onderstaande film van Joost Schouten een impressie van de uitreiking, het feest na afloop en als klap op de vuurpijl een doldrieste busreis die Dennis van Dun en zijn team nog lang zal heugen.

Video Winnaar Slagerij van het Jaar 2010 Van Roessel

AMSTERDAM – Slagerij Van Roessel, de winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2010, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine, heeft een filmverslag laten maken van de finale-avond. In onderstaande film van Joost Schouten een impressie van de uitreiking, het feest na afloop en als klap op de vuurpijl een doldrieste busreis die Dennis van Dun en zijn team nog lang zal heugen.  

 

Lees ook:
Van Roessel wint Slagerij van het Jaar 2010 (2 november 2010)
Video’s finalisten Slagerij van het Jaar (3 november 2010)

Klik hier voor hele dossier Slagerij van het Jaar

 

 

Reageer op dit artikel