nieuws

Veel animo voor VAS-beurs

Industrienieuws

AMSTERDAM – De organisatie van de VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) is verheugd dat al bijna 70% van de beursvloer verhuurd is. De beurs is op 7 en 8 november.

Veel animo voor VAS-beurs

AMSTERDAM – De organisatie van de VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) is verheugd dat al bijna 70% van de beursvloer verhuurd is. De beurs is op 7 en 8 november.

Naast standaardstands – uitgevoerd met moderne houtprint panelen – worden ook speciale stands gebouwd. ‘Niet alleen de grote marktspelers zijn aanwezig. Juist omdat het mogelijk is om speciale 6 m2 units te huren, zijn ook zogenaamde nichespelers met een specifiek aanbod aanwezig,’ laat de organisatie weten.

Horecaplein
Op de beursplattegrond neemt het horeca- en productenplein een centrale plek in. Op dit plein worden de inzendingen van de vakwedstrijden gepresenteerd. De jury rekent ook dit jaar op 1.200 inzendingen. Dit plein zal zich ontplooien als dè ontmoetingsplek voor iedereen werkzaam in de vlees- en vleeswarenbranche.

De 26e editie van de VAS-beurs vindt plaats op 7 en 8 november in de Amsterdamse Borchlandhal. Dan vindt ook de Nationale Slagers Vakwedstrijd plaats. Meer over de beurs en de Nationale Slagers Vakwedstrijd is te vinden op www.vas-zas.nl. 

Klik hier voor de Beurswijzer VAS-beurs
 

Reageer op dit artikel