nieuws

Van Trigt brengt consument terug bij slager

Industrienieuws

HOUTEN – Vaktechnisch specialist Paul van Trigt gaat samen met zijn vrouw Arianne seminars houden voor consumenten. Het echtpaar wil hen kennis bijbrengen over vleeswaren en worstsoorten. Want daar ontbreekt het in ons land aan. ‘Het gevoel voor smaak moet terugkomen,’ zeggen ze deze week in Vleesmagazine.

HOUTEN – Vaktechnisch specialist Paul van Trigt gaat samen met zijn vrouw Arianne seminars houden voor consumenten. Het echtpaar wil hen kennis bijbrengen over vleeswaren en worstsoorten. Want daar ontbreekt het in ons land aan. ‘Het gevoel voor smaak moet terugkomen,’ zeggen ze deze week in Vleesmagazine. 

Na een wijnproeverij bijgewoond te hebben, viel het kwartje bij Paul van Trigt. Het bewust genieten, proeven en praten over smaak moet ook met vlees mogelijk zijn bedacht hij zich.

De vaktechnisch adviseur van onder meer het Worstmakersgilde die al sinds jaar en dag bij slagers over de vloer komt en hen vaktechnisch schoolt, gaat nu óók op zoek naar de consument. Hij wil deze terugbrengen bij de specialiteitenslager. En dat kan alleen door ze gevoel voor smaak bij te brengen. ‘Er valt zoveel te vertellen over rauwe en gedroogde vleeswaren, ik noem ze de Koning en Koningin van de vleeswaren,’ zegt Paul van Trigt.

Een interview met Paul en Arianne van Trigt in Vleesmagazine van deze week.

Reageer op dit artikel