nieuws

Van der Zee Vleesgrootverbruik presenteert boek

Industrienieuws

EMMEN – Van der Zee Vleesgrootverbruik te Emmen heeft op 10 oktober het eerste exemplaar van het boek Lekker Italië uitgereikt aan Roberto Payer, General manager van het Hilton Amsterdam met zijn beroemde Italiaanse restaurant Roberto’s.

EMMEN – Van der Zee Vleesgrootverbruik te Emmen heeft op 10 oktober het eerste exemplaar van het boek Lekker Italië uitgereikt aan Roberto Payer, General manager van het Hilton Amsterdam met zijn beroemde Italiaanse restaurant Roberto’s.

In Lekker Italië neemt Van der Zee de lezer mee naar culinair Italië. Vanaf vandaag is het boek verkrijgbaar in de slagerij van alle Hanos vestigingen. Het boek is de opvolger van Lekker Spanje dat in 2010 werd gepresenteerd. Lekker Italië bevat veel informatie, tips, recepten en prachtige foto’s.

Vleeswarenproeverij

Het boek werd tijdens een feestelijke bijeenkomst voor genodigden met een wijn- en vleeswarenproeverij door Loek Carabain, directeur Van der Zee Vleesgrootverbruik, aan Roberto Payer overhandigd. Roberto Payer is vanwege zijn Italiaanse achtergrond kenner en liefhebber van Italiaanse specialiteiten. Naast zijn werk als general manager is hij tevens voorzitter van de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland.

Van der Zee verwerkt iedere dag  vlees voor haar klanten in de horeca via haar slagerijen gevestigd in de Hanos te Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Doetinchem, Groningen, Hasselt, Heerenveen, Heerlen, Nijmegen, Valkenburg, Venlo en Zwolle. Behalve aan de horeca vinden de producten van Van der Zee via haar partner Distrivers iedere dag haar weg naar grootverbruikers als ziekenhuizen, instellingen, etc.
 

Reageer op dit artikel