nieuws

Van der Bent beboet wegens illegalen

Industrienieuws

ZOETERMEER – De twee directeuren van G.J. van der Bent B.V. uit Zoetermeer zijn in hoger beroep veroordeeld tot een boete van 30.000 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. Bij het bedrijf waren 13 illegalen werkzaam.

Van der Bent beboet wegens illegalen

ZOETERMEER – De twee directeuren van G.J. van der Bent B.V. uit Zoetermeer zijn in hoger beroep veroordeeld tot een boete van 30.000 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. Bij het bedrijf waren 13 illegalen werkzaam.

Het bedrijf kreeg bovendien een boete opgelegd van 40.000 euro. De straffen zijn gelijk aan het vonnis van november 2006. Daartegen was het Openbaar Ministerie in hoger beroep gegaan. De strafbare feiten vonden vier jaar geleden plaats.

De directeuren zijn broers. Eén van hen is Gerrit Jan van der Bent, die in 2001 landelijk nieuws werd door een aanrijding met prinses Máxima.

Lees ook:
Vleeshandelaar moet boeten voor illegale praktijken (27 november 2006)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over bedrijven met illegale werknemers

Reageer op dit artikel