nieuws

Unilever levert Aldi Van Heesch-rookworst

Industrienieuws

DOETINCHEM – Unilever is gestart met de belevering van Aldi. Unilever levert de nieuwe Van Heesch-rookworsten. Het is het de eerste keer dat de A-merkfabrikant in Nederland aan een harddiscounter levert, zo stelt Distrifood.

Unilever levert Aldi Van Heesch-rookworst

DOETINCHEM – Unilever is gestart met de belevering van Aldi. Unilever levert de nieuwe Van Heesch-rookworsten. Het is het de eerste keer dat de A-merkfabrikant in Nederland aan een harddiscounter levert, zo stelt Distrifood.

De stap van Unilever is opmerkelijk omdat het concern tot nu toe geen private labels produceerde. Van Heesch was tot nu toe een onbekend merk. De link met zustermerk Unox is dat Heesch een plaats is onder de rook van Unox-stad Oss.

Woordvoerder Gerbert Van Genderen-Stort benadrukt tegen Distrifood dat de merknaam Van Heesch geen exclusief Aldi-merk is. ‘Het was een stil merk dat wij hier al een paar jaar op de plank hebben liggen. We hebben het nu gebruikt om dit product een naam te geven.’
 
Unilever-logo ontbreekt
Hoewel de woordvoerder Van Heesch een ‘echt A-merk’ noemt is het wel opmerkelijk dat het bekende U-logo, waarmee Unilever wereldwijd al zijn A-merken signeert, ontbreekt op de Van Heesch-rookworsten. Daarop staat als afzender enkel een postbus in Rotterdam, zo stelt Distrifood vast.

Lees ook:
Warm welkom Hema-worst  (28 februari 2008)
Unox deelt 10.000 keer stamppot uit (+ foto’s) (20 december 2007)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Unilever

Reageer op dit artikel