nieuws

Udense slagerij wint 538 Limo Lunch

Industrienieuws

UDEN – Ze had al vaker geprobeerd er door te komen, maar dinsdag lukte het Nancy van Zandvoort van de Udense slagerij La Boucherie om in de uitzending te komen bij Radio 538. Na het juist beantwoorden van een vraag won ze een Limo Lunch voor acht personen.

UDEN – Ze had al vaker geprobeerd er door te komen, maar dinsdag lukte het Nancy van Zandvoort van de Udense slagerij La Boucherie om in de uitzending te komen bij Radio 538. Na het juist beantwoorden van een vraag won ze een Limo Lunch voor acht personen.

Vast onderdeel in het programma Greatest Hits dat elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur wordt gepresenteerd door Jens Timmermans, is de 538 Limo Lunch. Bedrijven mogen bellen en maken dan kans op een rit met een reusachtige limo, inclusief een lunch verzorgd door Subway. ‘Naast het feit dat het hartstikke leuk is om straks met collega’s door de regio te rijden in een limo, levert het ook gratis reclame op’, vertelt Nancy van Zandvoort.

In de uitzending mocht ze vertellen hoe Slagerij La Boucherie te werk gaat. Met name de mogelijkheid tot het plaatsen van online bestellingen wekte de interesse van presentator Timmermans. Klik voor het geluidsfragment op deze link. De bijzondere en erg lange lunch vindt waarschijnlijk in februari plaats.

Reageer op dit artikel