nieuws

Tillmann volgende CEO Vion

Industrienieuws

SON – Uwe Tillmann volgt per 31 december 2009 Daan van Doorn op als CEO van Vion. Tillman is nu COO van de divisies Fresh Meat en Convenience van Vion.

Tillmann volgende CEO Vion

SON – Uwe Tillmann volgt per 31 december 2009 Daan van Doorn op als CEO van Vion. Tillman is nu COO van de divisies Fresh Meat en Convenience van Vion.

Tillmann is nu al benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Vion. Hij vervult deze functie tijdelijk naast Ton Lammers.

CEO Van Doorn treedt per 31 december 2009 vervroegd uit, net als CFO en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur Ton Lammers. Beiden zijn dan 61.

Vion is een opvolgingsprocedure voor een nieuwe CFO gestart en verwacht medio 2009 de nieuwe financiële topman te kunnen presenteren, zo heeft het concern bekendgemaakt.

Lid van de Raad van Bestuur Geert Janssen gaat aan het einde van dit jaar met pensioen. Hij is dan bijna vijftig jaar actief geweest in de internationale vleessector. Janssen blijft op projectbasis als adviseur aan Vion verbonden. 

De COO van de divisie Ingredients Dirk Kloosterboer wordt met ingang van 31 december 2009 vice-voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur bestaat daarnaast uit Ton Christiaanse (Vion UK) en Peter Beckers (Strategie en M&A).

Lees ook:
Vion Meppel: goed sociaal plan nodig (7 november 2008)
Meppel wil vertrek Vion tegenhouden (4 november 2008)
Vion sluit fabriek in Meppel (30 oktober 2008)

Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:
Alle artikelen over Vion

Reageer op dit artikel