nieuws

Ter Beke plust en bereidt overname voor

Industrienieuws

WAARSCHOOT – De overnames van Berkhout, SDF Foods en Pluma hebben de Belgische vleesfabrikant Ter Beke goed gedaan. De omzet steeg in 2007 met 12,2 procent naar 366,7 miljoen euro. Een nieuwe overname staat op stapel.

Ter Beke plust en bereidt overname voor

WAARSCHOOT – De overnames van Berkhout, SDF Foods en Pluma hebben de Belgische vleesfabrikant Ter Beke goed gedaan. De omzet steeg in 2007 met 12,2 procent naar 366,7 miljoen euro. Een nieuwe overname staat op stapel.

Ter Beke is momenteel in gesprek met de Belgische versnijder en voorverpakker van vleeswaren, Fresh Concept in het Waalse Marcinelle.

Als Ter Beke erin slaagt Fresh Concept in te lijven, wordt het bedrijf marktleider in België op het vlak van voorverpakte vleeswaren. Ter Beke is al marktleider in Nederland sinds de overname van Berkhout Verssnijlijn in september vorig jaar.

Dankzij die overname werd het bedrijf ook de Europese nummer twee, na het Duitse Kemper Fleischerei.

Lees ook:
Ter Beke neemt Berkhout over (19 september 2007)
Ter Beke verdubbelt capaciteit Milsbeek (22 mei 2007)

.

Reageer op dit artikel