nieuws

SVO docent Gerard Marlet met pensioen

Industrienieuws

HOUTEN – Gerard Marlet neemt per 1 september aanstaande afscheid van SVO. Hij heeft veertig jaar gewerkt voor het opleidingsinstituut.

HOUTEN – Gerard Marlet neemt per 1 september aanstaande afscheid van SVO. Hij heeft veertig jaar gewerkt voor het opleidingsinstituut.

Marlet startte zijn als docent bij de Middelbare Dagopleiding. In die tijd zette hij zich ook in als organisator van allerlei activiteiten, waaronder de Open Schooldagen en de vakwedstrijden van de Slavakto. Daarna was hij werkzaam bij Ontwikkeling en het Examenbureau. Na een tijd als accountmanager te hebben gewerkt, sluit Marlet zijn loopbaan af als trainer/mentor.

Afscheidsreceptie
SVO organiseert op woensdag 22 september een afscheidsreceptie voor Gerard Marlet. Geïnteresseerden zijn tussen 17.00 en 20.00 uur welkom. De afscheidsreceptie vindt plaats in Kwartiermeesters Fort Altena, Tol 8a in Werkendam.

 

Reageer op dit artikel