nieuws

Strogoff belevert ook particulier

Industrienieuws

SCHAGEN – Vleesbedrijf Strogoff, dat voornamelijk levert aan horeca en instellingen, gaat zijn vlees ook aan particulieren leveren.

Strogoff belevert ook particulier

SCHAGEN – Vleesbedrijf Strogoff, dat voornamelijk levert aan horeca en instellingen, gaat zijn vlees ook aan particulieren leveren.

Een proef in Noord-Holland bleek zó succesvol, dat het bedrijf het concept landelijk gaat uitrollen. Dat zegt commercieel directeur Pieter de Ruijter in het nieuwe meinummer van het vakblad Meat & Meal.

Particulieren kunnen hun vlees online via www.strogoffdirecthome.nl bestellen. ‘Of een consument of een zakelijke klant nou minimaal twintig biefstukken bij ons bestelt, maakt voor onze productie niets uit. Het verschil zit ‘m in de externe distributie’, aldus de Ruijter.

Strogoff mikt met het project op de culinaire kookliefhebber. Het vlees wordt skinpack vacuüm verpakt en gaat in speciale temperatuurboxen met daarin een combinatie van gel- en droogijs. De box blijft 48 uur lang koud, waardoor het vlees ook die periode houdbaar is. TNT gaat volgens Strogoff het vlees vervoeren.

Lees de complete reportage over Strogoff in deze maand in Meat & Meal.

Lees ook:

Vleesproducent Strogoff levert direct aan consumenten (6 december 2007)

Reageer op dit artikel