nieuws

Slavakto helpt Noordelijke Slagers Manifestatie

Industrienieuws

LEUSDEN – De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) en de Stichting Slavakto gaan samenwerken.

LEUSDEN – De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) en de Stichting Slavakto gaan samenwerken.

Stichting Slavakto gaat de presentatie van de vakwedstrijden, de verkoop van expositieruimte en bezoekerswerving van de slagerijbeurs in het noorden van het land verzorgen. De organisatie van de vakwedstrijden blijft de verantwoordelijkheid van de NSM.

In navolging van de Verenigde Ambachtelijke Slagersorganisatie (VAS) kiest de NSM nu ook voor deze aanpak. ‘Ook kunnen we de thema’s en het programma van activiteiten zo beter op elkaar afstemmen. Dit komt de kwaliteit van de beurs ten goede,’ aldus Ruud Bakker, secretaris Stichting Slavakto.

 

Reageer op dit artikel