nieuws

‘Slagerij moet niet te hip zijn

Industrienieuws

Robbert van der Zalm studeerde Small Business en Retail Management aan de HEAO in Haarlem. En sinds 3,5 jaar is de Leidenaar mede-eigenaar van Slagerij Van der Zalm aan de Haagse Van Hoytemastraat. Na eerder als salessupportmanager in de voedingsindustrie gewerkt te hebben. Een opmerkelijke stap van de jonge ondernemer, die een al even opmerkelijke visie op het slagersvak heeft. ‘De slagerij moet niet te hip zijn.

‘Slagerij moet niet te hip zijn

Robbert van der Zalm studeerde Small Business en Retail Management aan de HEAO in Haarlem. En sinds 3,5 jaar is de Leidenaar mede-eigenaar van Slagerij Van der Zalm aan de Haagse Van Hoytemastraat. Na eerder als salessupportmanager in de voedingsindustrie gewerkt te hebben. Een opmerkelijke stap van de jonge ondernemer, die een al even opmerkelijke visie op het slagersvak heeft. ‘De slagerij moet niet te hip zijn.’

 

 

Reageer op dit artikel