nieuws

Slager Vis en bakker Vlot onder een dak

Industrienieuws

PAPENDRECHT – Slager Erik Vis (foto) heeft een nieuw onderkomen in gebruik genomen. Hij werkt nauw samen met bakker Vlot.

Slager Vis en bakker Vlot onder een dak

PAPENDRECHT – Slager Erik Vis (foto) heeft een nieuw onderkomen in gebruik genomen. Hij werkt nauw samen met bakker Vlot.

In een ruimte grenzend aan de recent geheel verbouwde bakkerij van de gebroeders Jan-Adriaan en Adriaan Vlot is nu een indrukwekkende slagerij ingericht, meldt de lokale krant De Klaroen. Het bijzondere aan de nieuwbouw is dat de slagerij aan de zijde van de Brederodelaan een eigen winkelruit heeft, maar de ingang deelt met de bakkerij. Als de slagerij gesloten is wordt de afscheiding met de bakkerij gevormd door een lamellenwand. Die wand wordt door elektromotoren omhoog gedraaid, waarna een verrassende combinatie ontstaat van twee klassiek ambachten.

Inrichting

Zowel de vernieuwde inrichting van de bakkerij als de nieuwe inrichting van de slagerij zijn een lust voor het oog, meldt de krant. De officiële openingshandeling vond woensdag plaats in aanwezigheid van de nog steeds krasse ouders van Erik Vis. Vader en moeder Vis waren zichtbaar emotioneel bij het zien van de prachtige nieuwe slagerij. Erik Vis en zijn echtgenote zetten een rijke slagerstraditie voort. 

Reageer op dit artikel