nieuws

Paul de Leeuw stript vegan-streaker (+ filmpje)

Industrienieuws

ALMERE – Paul de Leeuw heeft gisteravond in zijn show ‘Mooi Weer de Leeuw’ een bijna blote dierenactivist in zijn nakie gezet.

Paul de Leeuw stript vegan-streaker (+ filmpje)

ALMERE – Paul de Leeuw heeft gisteravond in zijn show ‘Mooi Weer de Leeuw’ een bijna blote dierenactivist in zijn nakie gezet.

De jongen kwam leuzen tegen vlees schreeuwend de studio inrennen. Op het lichaam van de ‘vegan-streaker’, zoals de knaap zichzelf noemde, waren leuzen als Vlees = Moord gekalkt.

Vlees zien
Paul de Leeuw sommeerde de jongen te wachten en na het afronden van een telefoongesprek dwong hij de dierenactivist op schoot te komen zitten. Onder het mom van ‘als jij komt protesteren tegen het eten van vlees, wil ik ook jouw vlees zien’ scheurde Paul de Leeuw de slip van de jongen van zijn lijf.

Paul de Leeuw wil zien welk ‘vlees hij in de kuip heeft’

Paul de Leeuw wilde vlees zien

Vegan-streaker vlucht naakt weg

Naakt
‘Wie wil streaken in mijn show, moet volledig naakt’, riep Paul de Leeuw. En inderdaad volledig naakt vluchtte de jongen achter de schermen.

Of de streaker een stunt was, is niet helemaal duidelijk. Wel lijkt het erop dat de knaap niet had verwacht dat het zó zou aflopen…

Bekijk HIER het fragment uit ‘Mooi Weer de Leeuw’

Lees ook het interview dat Meatandmeal.nl had met de vegan-streaker

Kijk ook bij onze nieuwe stelling:
‘Radar, EénVandaag, Vrij Nederland. Allemaal reportages over sjoemelende slachterijen. Invloedrijke mensen met macht in politiek en media spelen onder één hoedje in de strijd tegen vlees.’ Stem mee.

Lees ook:
Vegan-streaker wil excuses van Paul de Leeuw (3 maart 2008)
Noordvlees wordt ‘Moordvlees’ (14 januari 2008)
Naakte hamplapjes in Rotterdam 918 december 2007)
Doodsbange dierenactivisten bellen zelf de politie 
(1 mei 2006) 

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over dierenactivisten

Reageer op dit artikel