nieuws

Omzetplus na verbouwing acht procent

Industrienieuws

Elke slager die al eens een verbouwing heeft uitgevoerd, kent de spanning. Het regelen, het afstemmen van de verschillende werkzaamheden en het vechten tegen de deadline; de winkel moet op tijd weer open! Alex Griffioen maakte dit eind 2007 mee. En nu plukt hij de vruchten ervan: ‘werken in de nieuwe zaak is geweldig!’ En niet onbelangrijk: zijn omzet is met acht procent gestegen.

Omzetplus na verbouwing acht procent

Elke slager die al eens een verbouwing heeft uitgevoerd, kent de spanning. Het regelen, het afstemmen van de verschillende werkzaamheden en het vechten tegen de deadline; de winkel moet op tijd weer open! Alex Griffioen maakte dit eind 2007 mee. En nu plukt hij de vruchten ervan: ‘werken in de nieuwe zaak is geweldig!’ En niet onbelangrijk: zijn omzet is met acht procent gestegen.

Reageer op dit artikel