nieuws

Noordvlees wil vlees laden op zaterdag

Industrienieuws

SINT-NIKLAAS – Vleesbedrijf Noordvlees in het Belgische Sint-Niklaas, wil ook op zaterdag vrachtwagens laden met vlees.

Noordvlees wil vlees laden op zaterdag

SINT-NIKLAAS – Vleesbedrijf Noordvlees in het Belgische Sint-Niklaas, wil ook op zaterdag vrachtwagens laden met vlees.

Volgens het bedrijf kan het vlees van de vrijdagproductie alleen op zaterdagochtend worden geladen. Noordvlees wil daarom van de gemeente toestemming om van 6.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags te laden. Geslacht wordt er die dag niet. Dat is overigens bij wet verboden in België.

Poort
Noordvlees beschikt over 23 eigen koelwagens en wil nu ook de laatste zes oudere vrachtwagens vervangen door geluidsarme exemplaren. De grote poort, van elf meter breed aan de afvalsilo’s, wordt verplaatst, zodat deze niet meer open hoeft zodra er een vrachtwagen manoeuvreert op het binnenplein.

Lees ook:
Noordvlees wordt ‘Moordvlees’ (14 januari 2008)
‘Werken op zaterdag is niet nodig’ (4 mei 2007)

Reageer op dit artikel