nieuws

Nog geen witte rook bij Friesland Vlees

Industrienieuws

LEEUWARDEN – Friesland Vlees verrichtte donderdag de laatste slachtingen. Nog diezelfde dag maakte FNV Bondgenoten-bestuurder Dick Heinen in een uitzending van Omrop Fryslân bekend dat er een overnamekandidaat was en er snel duidelijkheid zou komen. Er is echter nog geen witte rook.

Nog geen witte rook bij Friesland Vlees

LEEUWARDEN – Friesland Vlees verrichtte donderdag de laatste slachtingen. Nog diezelfde dag maakte FNV Bondgenoten-bestuurder Dick Heinen in een uitzending van Omrop Fryslân bekend dat er een overnamekandidaat was en er snel duidelijkheid zou komen. Er is echter nog geen witte rook.

‘Directeur Aaldert Wildeboer geeft Dick Heinen nog tot en met dinsdag om met een overnamekandidaat voor Friesland Vlees te komen’, berichtte de Leeuwarder Courant afgelopen zaterdag. ‘Als dat niet tot concreet resultaat leidt, verkoopt hij de zaak aan een niet met name genoemde slachterij.’ Dat zou volgens de krant VanDrie Group zijn, maar directeur Henny Swinkels stelt tegenover meatandmeal.nl niet geïnteresseerd te zijn in overname van de slachterij of de inboedel.

Maandag lichtte Heinen van FNV Bondgenoten tegenover Omrop Fryslân een tipje van de sluier op. De overnamekandidaat zou om een groep investeerders zijn. Dinsdag zou er meer bekend moeten worden.

Directeur Harry Wildeboer van Friesland Vlees blijft herhalen niets over de zaak te kunnen zeggen.

Lees ook:
‘Kandidaat voor overname Friesland Vlees’ (24 juli 2008)
Friesland Vlees stopt met slachten (24 juli 2008) 
Wildeboer slacht al voor Danish Crown (2 juli 2008)
Wildeboer: ‘Bij Vion zijn het lafbekjes’ (27 juni 2008)
Advocaat: ‘Friesland Vlees ‘besmet’ door Verburg (13 juni 2008)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Friesland Vlees

Reageer op dit artikel