nieuws

Nieuwe getuigen overval Clazing

Industrienieuws

ZEVENHUIZEN – De politie heeft twee nieuwe getuigen van de overval bij slachterij Clazing. De politie zegt steeds een stapje verder te komen in het onderzoek naar de dader.

Nieuwe getuigen overval Clazing

ZEVENHUIZEN – De politie heeft twee nieuwe getuigen van de overval bij slachterij Clazing. De politie zegt steeds een stapje verder te komen in het onderzoek naar de dader.

Een ongeveer 17-jarige overvaller bedreigde op 24 juli een kantoormedewerkster van Clazing met een vuurwapen en ging er met het geld op een scooter vandoor.

Vorige week deed de politie een oproep aan getuigen zich te melden. ‘We zijn bezig deze getuigen en anderen te horen’, zegt politiewoordvoerder Chris van Egmond. ‘We hebben nog weinig daderinformatie, maar zitten nog niet in zak en as. Er zijn nog genoeg aanknopingspunten.’

Opsporing verzocht
Als het onderzoek te weinig informatie oplevert, dan overlegt de politie met justitie over deelname aan opsporingsprogramma’s op televisie als Opsporing Verzocht van de Avro of vergelijkbare programma’s op SBS 6 of het regionale TV West.

Een derde mogelijkheid is het eigen tv-kanaal van de politie op Youtube. ‘Ook dat sluiten we niet uit’, aldus de politiewoordvoerder.

Lees ook:
Gewapende overval bij Clazing (31 juli 2008)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Clazing

Reageer op dit artikel