nieuws

Nederland partnerland op Grüne Woche

Industrienieuws

BERLIJN – Nederland speelt volgend jaar een prominente rol op de internationale Grüne Woche in Berlijn. Een woordvoerster van de Messe Berlin liet maandag weten dat Nederland tot partnerland is verkozen.

Nederland partnerland op Grüne Woche

BERLIJN – Nederland speelt volgend jaar een prominente rol op de internationale Grüne Woche in Berlijn. Een woordvoerster van de Messe Berlin liet maandag weten dat Nederland tot partnerland is verkozen.

Sinds 1954 presenteert Nederland zich met meerdere stands op de volgens de Grüne Woche ‘grootste landbouwtentoonstelling van de wereld’. Door partnerland te zijn is Nederland nadrukkelijker aanwezig. ‘Voor de ingang van het beursgebouw krijgt Holland ruimte om zich te presenteren. Bovendien staat het openingsfeest in het teken van Nederland’, aldus de woordvoerster.

De agrarische beurs wordt in januari 2009 voor de 74e keer georganiseerd. Het thema is ‘Kwaliteit van de buren’. Meer dan vijftig landen presenteren zich op de beurs. Afgelopen jaar trok de tentoonstelling 425.000 bezoekers. 

Vorig jaar bezocht minister Verburg van LNV op de Grüne Woche de stand van de VanDrie Group (zie foto).

Lees ook:
Verburg bezoekt VanDrie Group (21 januari 2008) 

Broodje shoarma van Veerman (22 januari 2007

Reageer op dit artikel