nieuws

Minstens 20% zoutreductie met Verstegen Pure

Industrienieuws

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces introduceert Verstegen Pure, een serie producten zonder MSG, declarabele allergenen, fosfaten en met een minimale zoutreductie van 20% ten opzichte van standaard Verstegen producten.

Minstens 20% zoutreductie met Verstegen Pure

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces introduceert Verstegen Pure, een serie producten zonder MSG, declarabele allergenen, fosfaten en met een minimale zoutreductie van 20% ten opzichte van standaard Verstegen producten.

Verstegen Pure is volgens de Rotterdamse kruidenleverancier hét antwoord op gezondheidstrends, op de internationale behoefte van zoutreductie in producten en op de toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie. En vormt de basis voor alle nieuwe ontwikkelingen van Verstegen. 

De toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie zijn ontwikkelingen waar rekening mee gehouden moet worden. Veel voorkomende allergieën zijn reacties op koemelk, kippenei, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pinda, soja, appel of sesamzaad. Daarom bevatten de Pure producten van Verstegen geen declarabele allergenen.
 

Kijk voor meer informatie op www.verstegen.nl.

 

Reageer op dit artikel