nieuws

Meer biologisch vlees op barbecue

Industrienieuws

AMSTERDAM – Nederlanders kopen steeds meer biologisch vlees voor de barbecue. De BBQ-worst blijft echter onverminderd populair.

Meer biologisch vlees op barbecue

AMSTERDAM – Nederlanders kopen steeds meer biologisch vlees voor de barbecue. De BBQ-worst blijft echter onverminderd populair.

In opdracht van de Levensmiddelenkrant vergeleek vergelijkingssite www.Yenom.nl barbecueaanbiedingen van 2010 en 2011. Zo blijkt dat de Nederlandse barbecue deze zomer een aantal veranderingen heeft ondergaan. Met een duidelijke stijging in acties voor biologische vlees- en visproducten voor de BBQ.

Er viel ook een stijging waar te nemen in de populariteit van barbecueschotels, filetlapjes, spareribs en worsten. Dit ging ten koste van burgers, spiesen en drumsticks. Een verschuiving dus van de traditionele producten naar andere soorten BBQ vlees.

Reageer op dit artikel