nieuws

Man steelt duur vlees uit supermarkt

Industrienieuws

BEEK – Gistermiddag heeft de politie een 58-jarige man uit Margraten aangehouden, omdat hij bij een supermarktfiliaal aan de Wethouder Sangerssstraat in Beek voor ruim 100 Euro aan vlees had gestolen.

Man steelt duur vlees uit supermarkt

BEEK – Gistermiddag heeft de politie een 58-jarige man uit Margraten aangehouden, omdat hij bij een supermarktfiliaal aan de Wethouder Sangerssstraat in Beek voor ruim 100 Euro aan vlees had gestolen.

De buit van de man bestond uit kalfsoester, biefstuk en hazenrugfilet, die hij onder zijn kleding had gestopt. Een van de medewerkers van de supermarkt had de diefstal gezien en sprak de man daar op aan.

Even later werd de man door de politie aangehouden en werd hij voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

Lees ook:
Worstdief blijkt grote crimineel (11 maart 2010)
Werknemer Westvlees voor de rechter (8 maart 2010)
Junk betaalt crack met geslacht varken (8 juni 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over diefstallen

Reageer op dit artikel