nieuws

Leuke kip-parodie op Dove-filmpje

Industrienieuws

LIVINGSTON – Het bekende kippenvleesmerk Foster Farms (te vergelijken met de Nederlandse Volwaardkip) heeft een leuke parodie gemaakt op de Dove-reclame van Unilever waarin een gewoon meisje wordt omgetoverd tot fotomodel.

Leuke kip-parodie op Dove-filmpje

LIVINGSTON – Het Amerikaanse kippenvleesmerk Foster Farms (te vergelijken met de Nederlandse Volwaardkip) heeft een leuke parodie gemaakt op de Dove-reclame van Unilever waarin een gewoon meisje wordt omgetoverd tot fotomodel.

In de Dove-reclame wordt het meisje door middel van belichting, make-up en veel Photoshoppen omgetoverd tot ‘billboardmodel’. Dove probeerde hiermee ons vertekende beeld van schoonheid aan te geven.

Foster Farms laat in zijn commercial precies hetzelfde zien, alleen dan voor kip. Fosters levert kippen rechtstreeks van de boerderij, zonder toevoeging van hormonen, steroïden en andere kunstmatige stoffen, wat bij het merendeel van de supermarktkippen wel het geval is.

Bekijk hier het filmpje van Foster Farms

Bekijk hier het filmpje van Dove

Lees ook:
Oorlog uitgebeeld met fastfood hit op You Tube (17 maart 2008) 

Reageer op dit artikel