nieuws

Keurslager Veenendaal maakt ‘theater

Industrienieuws

Niet meer in het centrum, wél een toename van klanten. Het overkomt Gert-Jan Veenendaal. Sinds november vorig jaar is zijn slagerij van de Singel verhuisd naar het Wheemplein in Nijkerk. Een gouden zet. Met een zee aan parkeerruimte vlakbij zijn modernere slagerij, zijn de omzetten structureel met 15% gestegen. ‘De klanten bestéden ook meer.

Keurslager Veenendaal maakt ‘theater

Niet meer in het centrum, wél een toename van klanten. Het overkomt Gert-Jan Veenendaal. Sinds november vorig jaar is zijn slagerij van de Singel verhuisd naar het Wheemplein in Nijkerk. Een gouden zet. Met een zee aan parkeerruimte vlakbij zijn modernere slagerij, zijn de omzetten structureel met 15% gestegen. ‘De klanten bestéden ook meer.’

Reageer op dit artikel