nieuws

Inschrijving Slagerij van het Jaar 2010 mogelijk tot donderdag 9 april

Industrienieuws

Slagerij van het Jaar 2010 is van start gegaan. Het inschrijfformulier voor de wedstrijd kunt u nog tot 9 april op deze site invullen! Wellicht wordt u de opvolger van Rien Bezooijen.

Inschrijving Slagerij van het Jaar 2010 mogelijk tot donderdag 9 april

Slagerij van het Jaar 2010 is van start gegaan. Het inschrijfformulier voor de wedstrijd kunt u nog tot 9 april op deze site invullen! Wellicht wordt u de opvolger van Rien Bezooijen.

Meedoen is pure winst voor uw bedrijf, door een onafhankelijke bedrijfskeuring. Iedere deelnemer krijgt een rapport toegestuurd. Bovendien kent de wedstrijd twee subwinnaars, die van beste biologische slager en die van talentvolste ondernemer.

Voordelen:

• De verkiezing houdt de ondernemer en zijn medewerkers een spiegel voor.Iedere deelnemer krijgt een waardevol beoordelingsrapport van de jury.
• Meedoen onderstreept het belang dat de ondernemer aan zijn kwaliteit hecht.
• Meedoen houdt de ondernemer en zijn medewerkers scherp.
• Komt de ondernemer met zijn bedrijf in de volgende ronde, dan heeft hij een mooie gelegenheid om media-aandacht van de regionale pers voor zijn bedrijf te vragen.
• Meedoen alleen al is winst voor je bedrijf. Scherp zijn is niet moeilijk. Scherp blijven wel.
• Om mee te doen hoeft het bedrijf niet net een nieuwe winkel te hebben ingericht. Dat is niet van doorslaggevend belang. De jury let er wel op of de winkel goed onderhouden is en nog voldoet aan de eisen van de winkelomgeving.
• De jury beoordeelt alleen of het assortiment en het beleid van de onderneming in overeenstemming is met het marktgebied waarin de slagerij is gevestigd.
• De meerwaarde van de onderscheidende elementen in bedrijfskleding, verpakking, producten, concepten, inrichting en aankleding wordt in het juryrapport vooral gehonoreerd.

Het is de dertiende editie van de wedstrijd, een initiatief van Vleesmagazine. Wilt u een onafhankelijke bedrijfskeuring? Schrijf u dan snel in. Vul het inschrijfformulier in en klik op ‘submit’. Inschrijven kan tot 9 april.

 

NAAR INSCHRIJFFORMULIER
NAAR HET REGLEMENT

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met:
Harrie Leijten
Hoofdredacteur Vleesmagazine
Tel. 0314 349 975
Of per mail: harrie.leijten@reedbusiness.nl

 

Reageer op dit artikel