nieuws

Honger? schnitzel van een kilo

Industrienieuws

LISSE – Een wegrestaurant in Duitsland serveert XXL-schnitzels. Die van 500 gram is de kleine versie. Voor de grote honger is er de schnitzel van een kilo.

Honger? schnitzel van een kilo

LISSE – Een wegrestaurant in Duitsland serveert XXL-schnitzels. Die van 500 gram is de kleine versie. Voor de grote honger is er de schnitzel van een kilo.

Onderstaande foto zond Arnoud Smid van Beppe Deli – Flavourit Fine Food in voor de rubriek Vreemde voeding, voeding uit den vreemde van EVMI. Hij trof de menukaart aan in een wegrestaurant in Duitsland, net over de Nederlandse grens.

Volgens Smid worden de XXL-schnitzels wel degelijk besteld én opgegeten. De serveerster verhaalde van een Nederlandse gast die eerst een portie salade at, vervolgens onder het genot van een liter bier de schnitzel XXL van een kilo met extra patat verorberde en ook nog eens een dessert tot zich nam…

 

Reageer op dit artikel