nieuws

Harrie Wildeboer: ‘Geen winnaars

Industrienieuws

LEEUWARDEN – ‘In deze zaak zijn geen winnaars alleen maar verliezers.

Harrie Wildeboer: ‘Geen winnaars

LEEUWARDEN – ‘In deze zaak zijn geen winnaars alleen maar verliezers.’

Daarmee reageert Harrie Wildeboer op de uitspraak van de rechter in de rechtszaak die zijn zus Trudy tegen zijn vader Aaldert had aangespannen.

Meer wil Harrie Wildeboer over deze zaak niet kwijt tegen Meatandmeal.nl. Aaldert Wildeboer verloor de rechtszaak bij de rechtbank in Assen (foto), waardoor hij nu moet rectificeren.

‘Alles mag blijkbaar gezegd worden, behalve als ik eens wat zeg. Dan moet gelijk gerectificeerd worden’, reageert Aaldert Wildeboer tegen Meatandmeal.nl.  

Het andere kort geding, dat Friesland Vlees tegen minister Verburg had aangespannen, ging eerder al verloren. De kans is klein dat het bedrijf daar nog tegen in beroep gaat.

Laag pitje
Harrie: ‘We zetten dat even op een laag pitje. Er is wel over gesproken maar het is nog niet zo makkelijk. We geven de boel nog niet op, maar richten ons nu eerst op andere zaken.’

Daarmee doelt hij op de pogingen om Friesland Vlees open te houden. ‘Op dit moment zijn we met mogelijke klanten in gesprek en het lijkt zeer positief. Er is dan ook een grote kans dat we door kunnen met het bedrijf.’

Lees ook:
Wildeboer: ‘Bij Vion zijn het lafbekjes’ (27 juni 2008)
Wildeboer moet uitspraken over dochter rectificeren (26 juni 2008)
Friesland Vlees verliest kort geding tegen Verburg (23 juni 2008)
Verburg ‘rectificeerde’ al 3 keer in zaak Wildeboer (23 juni 2008)
Wildeboer: ‘honkbalknuppel in de nek’ (23 juni 2008)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Wildeboer

Reageer op dit artikel