nieuws

Fotoreportage: slager Van Roessel vernieuwt

Industrienieuws

WAALWIJK – Wanneer dit de trend wordt in slagerend Nederland, hoeft de branche zich geen zorgen te maken. Slagerij-Traiteur Van Roessel opende in Waalwijk een hypermoderne eetwinkel. Lopend achter het winkelkarretje kiest de klant uit vlees, vleeswaren, belegde broodjes, kant- en klare maaltijden én delicatessen. (een uitgebreide reportage verscheen eerder in Vleesmagazine van april 2010)

Fotoreportage: slager Van Roessel vernieuwt

WAALWIJK – Wanneer dit de trend wordt in slagerend Nederland, hoeft de branche zich geen zorgen te maken. Slagerij-Traiteur Van Roessel opende in Waalwijk een hypermoderne eetwinkel. Lopend achter het winkelkarretje kiest de klant uit vlees, vleeswaren, belegde broodjes, kant- en klare maaltijden én delicatessen. (een uitgebreide reportage verscheen eerder in Vleesmagazine van april 2010) 

Reageer op dit artikel