nieuws

Compaxo kiest live temperatuurbewaking

Industrienieuws

GOUDA – Compaxo Fijne Vleeswaren heeft haar koelauto’s uitgerust met de nieuwste techniek om ritplanning te koppelen aan actuele ritgegevens en continue, live temperatuurbewaking.

Compaxo kiest live temperatuurbewaking

GOUDA – Compaxo Fijne Vleeswaren heeft haar koelauto’s uitgerust met de nieuwste techniek om ritplanning te koppelen aan actuele ritgegevens en continue, live temperatuurbewaking.

Samen met EVO-it (specialist in logistieke software) en Dyzle (specialist in draadloze temperatuurregistratie en –alarmering) zorgt Compaxo nu voor het nauwkeurig plannen, realtime volgen en vastlegging van de ritten en de stops van de koelauto’s. Ook worden constant de temperaturen in de koelauto’s gemeten en vastgelegd. Als er een afwijking ontstaat, krijgt Compaxo direct een sms-waarschuwing.

Planningvoorstel
Met Ritplan, de software van EVO-it, kunnen de ritten zo goed mogelijk gepland en geregistreerd worden. Per order en per koelwagen houdt Ritplan onder meer rekening met verschillende ladingdragers, volumes, gewichten en lostijden. De software maakt dagelijke een voorstel voor de planning. De definitieve planning wordt met één druk op de knop doorgegeven aan Dyzle.

Temperatuurverloop
Via de oplossing van Dyzle wordt continu inzicht verkregen in het temperatuurverloop. Deze gegevens worden per GPRS doorgestuurd naar de server, wat het maken van analyses en rapportages vergemakkelijkt. Zo is via Ritplan en Dyzle GPS locatiemetingen onder meer online te zien of een koelauto de afgesproken levertijd haalt of juist vertraagd is.

Lees ook:
Moslim weigert werk bij Compaxo (19 maart 2008)
Aanhoudingen bij controle Compaxo (9 oktober 2007)
Water besparen in vlees(waren)bedrijven (29 mei 2007)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Compaxo

Reageer op dit artikel