nieuws

Chinese additievenmaker naar Nederland

Industrienieuws

BREDA – Breda krijgt een vestiging van het Chinese bedrijf Silver Elephant. Het bedrijf produceert biologische voedingsmiddelenadditieven, zoals nisine, die onder meer voor de vleesindustrie worden gebruikt.

Chinese additievenmaker naar Nederland

BREDA – Breda krijgt een vestiging van het Chinese bedrijf Silver Elephant. Het bedrijf produceert biologische voedingsmiddelenadditieven, zoals nisine, die onder meer voor de vleesindustrie worden gebruikt.

Aanvankelijk zullen vier medewerkers de Bredase bedrijfsactiviteiten verzorgen. De verwachting is dat zij er binnen anderhalf jaar zo’n twintig collega’s bij krijgen. Vanuit Breda kan Silver Elephant in de toenemende vraag van de Europese markt voorzien.

Lees ook:
FDA opent Europees kantoor (22 oktober 2008)
Gemodificeerd wei-eiwit beste additief (10 april 2007)
Kerry Breda sluit fabriek (27 februari 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over additieven

Reageer op dit artikel