nieuws

Caroline op dieet: Ze houden mij in de gaten

Industrienieuws

DOETINCHEM – Heb dit weekeinde twee dineetjes gehad. Vooral bij die van de Dutch Meat Importers Association werd ik scherp in de gaten gehouden. Alles wat ik at werd geregistreerd door vleesimporteurs, die mijn dieetweblog volgen. En dat zijn er nogal wat, kan ik u vertellen…

Caroline op dieet: Ze houden mij in de gaten

DOETINCHEM – Heb dit weekeinde twee dineetjes gehad. Vooral bij die van de Dutch Meat Importers Association werd ik scherp in de gaten gehouden. Alles wat ik at werd geregistreerd door vleesimporteurs, die mijn dieetweblog volgen. En dat zijn er nogal wat, kan ik u vertellen…

Door een flink aantal van hen werd ik aangesproken over mijn dieet. Aan de tafel bij Dominique Hilckmann bijvoorbeeld, zag ik ze al de hele tijd mijn kant op kijken. Wat bleek? Er werd scherp op gelet wat ik allemaal opat. 

Lees hier de nieuwe aflevering

Reageer op dit artikel