nieuws

Caroline op dieet: Gehakt AH is waterbom

Industrienieuws

DOETINCHEM – Wat is dat toch met dat gehakt van Albert Heijn? Heb afgelopen week, in het kader van mijn dieet, magere gehakt bij AH gekocht. Nou maakt veel water drinken deel uit van mijn afvalproject, maar móet dat per se uit de pan met ballen komen? My God, wat een waterprut kwam er uit dát gehakt.

Caroline op dieet: Gehakt AH is waterbom

DOETINCHEM – Wat is dat toch met dat gehakt van Albert Heijn? Heb afgelopen week, in het kader van mijn dieet, magere gehakt bij AH gekocht. Nou maakt veel water drinken deel uit van mijn afvalproject, maar móet dat per se uit de pan met ballen komen? My God, wat een waterprut kwam er uit dát gehakt.

Ik heb Albert Heijn maar eens gebeld, want ik voelde me als consument toch wel erg voor het lapje gehouden.

Lees hier wat AH én mijn eigen keurslager er van zei

Reageer op dit artikel