nieuws

Betere smaak bij vroege slacht van Geuldallam

Industrienieuws

Slagers denken te veel in kilo’s. Hierdoor komt volgens Guido Eijgelshoven van slager Lebouille in Valkenburg de verkoop van lamsvlees in ons land nog maar aarzelend op gang. Hij kan het weten, want het vlees van het Geuldallam wint in zijn slagerij aan populariteit. ‘Als de lammeren in de lichte klasse geslacht worden, is de smaak veel en veel beter.

Betere smaak bij vroege slacht van Geuldallam

Slagers denken te veel in kilo’s. Hierdoor komt volgens Guido Eijgelshoven van slager Lebouille in Valkenburg de verkoop van lamsvlees in ons land nog maar aarzelend op gang. Hij kan het weten, want het vlees van het Geuldallam wint in zijn slagerij aan populariteit. ‘Als de lammeren in de lichte klasse geslacht worden, is de smaak veel en veel beter.’

Reageer op dit artikel