nieuws

Beelen Meat Products wijzigt naam

Industrienieuws

HAPERT – Beelen Meat Products heeft haar naam gewijzigd. Vanaf 1 augustus heet het bedrijf Sleegers Quality Meat Products.

Beelen Meat Products wijzigt naam

HAPERT – Beelen Meat Products heeft haar naam gewijzigd. Vanaf 1 augustus heet het bedrijf Sleegers Quality Meat Products.

Behalve de naamsverandering heeft het bedrijf ook een personeelswisseling ondergaan. Jan Blokzijl is de nieuwe commercieel directeur. Walter Sleegers blijft de algemeen directeur van de onderneming.

‘De naamswijziging is ingegeven om ons te onderscheiden, zowel voor consumenten als aankopende partijen’, licht Blokzijl toe tegen Meatandmeal.nl.

‘Het bedrijf is jaren geleden door Walter Sleegers overgenomen van de familie Beelen. Iedereen weet al dat Beelen van Sleegers is. Nu komt dat ook in de naam tot uitdrukking. We profileren ons in de markt met onderscheidende producten en gaan ook kleine productiehoeveelheden niet uit de weg.’

Sleegers Quality Meat Products is een bedrijf dat zich primair richt op vleeswaren gecombineerd met dierenwelzijnsprogramma’s.

Een van de belangrijkste leveranciers voor Sleegers is Peter’s Farm, merkproducent van kalfsvlees. Andere belangrijke partners op dit gebied zijn ‘Duke of Berkshire’ en ‘Volwaard’.

Lees ook:
Broers nemen Geertsen Vlees over (21 augustus 2008)

Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:
Alle artikelen over Peter’s Farm
Alle artikelen over Volwaard

Reageer op dit artikel