nieuws

Beef & Steak lanceert ezelstuk

Industrienieuws

TER AAR – De Tri-trip, ofwel het ezelstukje is een bijzonder stuk rundvlees dat in Nederland onbekend is bij het grote publiek. Beef & Steak lanceert het product in het online assortiment.

TER AAR – De Tri-trip, ofwel het ezelstukje is een bijzonder stuk rundvlees dat in Nederland onbekend is bij het grote publiek. Beef & Steak lanceert het product in het online assortiment. 

Beef&Steak vroeg zijn twittervolgers naar suggesties voor nieuwe producten in het online assortiment. De suggesties werden beoordeeld op de potentie om populariteit te winnen bij thuiskoks en chefs. Het werd de ‘Tri-tip’.

De Tri-tip, ook Ezelstuk of Liesstuk, is een snit die veel wordt verkocht in de V.S. en Zuid-Amerika. Het heeft de vorm van een driehoek en weegt één tot twee kilo. Het stuk heeft een vetkapje en is gemarmerd met wat vet. De Tri-tip is te bereiden als braadstuk en is geschikt voor steaks. Zowel op de barbecue als in de oven laat dit smakelijke stuk zich goed bereiden en eenmaal gesneden als steaks is ook bereiding in een grillpan mogelijk.

Meer informatie via www.beefensteak.nl
 

Reageer op dit artikel