nieuws

Arnhemmer steelt vlees

Industrienieuws

ARNHEM- De politie heeft zondagavond een 32-jarige Arnhemmer aangehouden op de Poststraat wegens winkeldiefstal. De man zou rond half acht vier vleespakketten onder zijn kleding hebben gestopt waarna hij alleen twee blikjes drank bij de kassa afrekende.

Arnhemmer steelt vlees

ARNHEM- De politie heeft zondagavond een 32-jarige Arnhemmer aangehouden op de Poststraat wegens winkeldiefstal. De man zou rond half acht vier vleespakketten onder zijn kleding hebben gestopt waarna hij alleen twee blikjes drank bij de kassa afrekende.

Een medewerker van de beveiliging was getuige van de diefstal en sprak de Arnhemmer aan. De jas van de man zou bol hebben gestaan van het vlees. De Arnhemmer zou op verzoek van de beveiliger zijn jas open hebben geritst waarna de vleespakketten op de grond vielen. Toen de beveiliger hem aan wilde houden ging hij er vandoor.

De gewaarschuwde agenten konden hem aanhouden op de Poststraat. 

Lees ook:
Politie pakt overvaller slagerij (30 juni 2010)
Overval op vleesbezorger (3 juni 2010)
Overval op slagerij Van der Peet (16 april 2010)
Man steelt duur vlees uit supermarkt (30 maart 2010)
Worstdief blijkt grote crimineel (11 maart 2010)
Werknemer Westvlees voor de rechter (8 maart 2010)
Junk betaalt crack met geslacht varken (8 juni 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over diefstallen

Reageer op dit artikel