nieuws

Ambachtelijke verse worst van Mister Kitchen

Industrienieuws

AMSTERDAM – De tv koks Daan Faber, Maarten Hoekstra en hun collega achter de coulissen Igor Sorko van het Amsterdamse Mister Kitchen brengen een lijn ambachtelijke verse worsten op de markt.

Ambachtelijke verse worst van Mister Kitchen

AMSTERDAM – De tv koks Daan Faber, Maarten Hoekstra en hun collega achter de coulissen Igor Sorko van het Amsterdamse Mister Kitchen brengen een lijn ambachtelijke verse worsten op de markt.

Een verse worst gemaakt van het kalfsvlees van Peter’s Farm moet onder de naam Mister Kitchen’s de weg naar de consument gaan vinden. Er worden óók twee variaties gemaakt met scharrelvarkensvlees. De verse worsten zijn vanaf medio april verkrijgbaar.

Maurice Aalbers, Marketing & Communications Manager van Peter’s Farm: ‘Mister Kitchen heeft voor verse worst van kalfsvlees gekozen voor ons. Op de verpakking is de boerderijcode aanwezig. Door deze code in te vullen op de website www.petersfarm.com krijgt de consument een directe link naar de boerderij en kan kennismaken met de boer en zijn familie die voor de kalveren hebben gezorgd. ‘

Mister Kitchen ontwikkelt culinaire communicatie voor bedrijven in de foodsector. Daarnaast creëren zij zelf ambachtelijke producten en avontuurlijke reportages.

Lees ook:
Russische keten verkoopt Peter’s Farm kalfsvlees (17 juni 2010)
Peter’s Farm vlees terug in supers (10 juni 2010)
SIAl: Succes skinpack Peter’s Farm (foto’s 22 oktober 2008)  

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Peter’s Farm
 

 

Reageer op dit artikel