nieuws

Aanhoudende sprint Fresty Fresh door Boonen

Industrienieuws

MOL – Het Belgische voedingsmiddelenbedrijf Fresty Fresh heeft de omzet in 2006 met een kwart zien stijgen dankzij de reclame van ex-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen. Die zorgt al sinds het voorjaar voor omzetgroei.

Aanhoudende sprint Fresty Fresh door Boonen

MOL – Het Belgische voedingsmiddelenbedrijf Fresty Fresh heeft de omzet in 2006 met een kwart zien stijgen dankzij de reclame van ex-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen. Die zorgt al sinds het voorjaar voor omzetgroei.

Het portret van Boonen siert een hele reeks voorverpakte vleeswaren en daarnaast kaas en soep. De eerste weken na de introductie van de vleeswaren steeg de omzet zelfs met veertig procent. Door de extra afzet moest extra personeel worden aangenomen.

Het bedrijf wil graag verder met de sprinter van wie op 1 februari het publiciteitscontract afloopt, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Lees ook:
Wielrenner Tom Boonen stuwt omzet vleeswaren (30 maarty 2006)

Reageer op dit artikel