fotoreportage

Foto’s: Adrià bij Verstegen

Industrienieuws

De Spaanse topkok Albert Adrià was op 6 mei te gast bij Verstegen in Rotterdam. Hij gaf bij de kruidenspecialist een masterclass met het thema ‘Desserts and Cocktails meats Spices.’ Hij verzorgde de demo samen met David Gil (zijn patissier van restaurant Tickets) en Marc Alvarez ( cocktail Master van restaurant 41). Ze lieten verschillende dessert en cocktail concepten uit zijn restaurants in Barcelona zien. Verschillende koks uit het hele land woonden de demo bij.
Voorafgaand aan de workshop verzorgde Jeroen van der Graaf van Verstegen een demo over de Peruaanse keuken. Daarna volgde een lunch met Peruaanse hapjes als ceviche en causa met crab.
Adrià werkt als adviseur voor Verstegen. Peru is een van zijn inspiratiebronnen. Hij ontwikkelde voor Verstegen de spicemix del Mondo Peru.

Foto’s: Adrià bij Verstegen
Foto’s: Adrià bij Verstegen
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels